Julmarknad med övernattning & Åsens kvällsmål 

Åsens by har varit boplats för människor under mer än 600 år. Här har varje hus sin egen historia och som gäst hos oss kliver du rakt in i den. Årets julmarknadspaket med frukost och Åsens kvällsmål går att boka med rum i Prästgården eller stugorna Brygghuset, Undantaget och Lillstugan. Boendet är enkelt och funktionellt med en gammaldags charm. 

I alla priser ingår 

 • Del i dubbelrum inklusive lakan, handduk och städ 
 • Frukostpåse med kaffe/te, hembakat bröd, smör, pålägg och ägg från våra egna frigående Ölandshöns. Frukosten står i ert kök vid ankomst och ni plockar själva fram frukosten när det passar er. 
 • Åsens gulaschsopppa med nötfärs från våra egna naturbetande Rödkullakor, hembakat bröd, smör, lokalproducerad ost och bordsdryck. Står i ert kök vid ankomst och ni värmer själva soppan till kvällen.
 • Ankomst 25, 26 eller 27 november (incheckning från kl. 16 och utcheckning senast kl.11) 

  Dubbelrum i Prästgården
  I Prästgårdens finns det 4 rum med två enkelsängar i varje och plats för en extrabädd per rum. Ni delar kök, wc och dusch med övriga gäster. 
  Pris: 820 kr/del i dubbelrum 

  Lillstugan
  2 rum, 8 bäddar
  Lillstugan har två sovrum, ett med två enkelsängar och en våningssäng samt ett rum med en dubbelsäng och två enkelsängar. I stugan finns kök, wc och dusch. I allrummet finns plats för extrasängar.  
  Pris: 6560 kr/natt för 8 personer (minibelopp för bokning)

  Undantaget
  2 rum, 4 bäddar
  Undantaget har två sovrum med två enkelsängar var, kök, wc och dusch. I allrummet finns plats för extrasängar.
  Pris: 3280 kr/natt för 4 personer (minibelopp för bokning)

  Brygghuset
  1 rum, 2 bäddar
  Brygghuset är byns minsta hus med ett kombinerat pentry och allrum med två enkelsängar. Här också wc och dusch och plats för barnsäng (ej extrasäng).
  Pris: 1640 kr/natt för 2 personer (minibelopp för bokning)

  Boka julmarknad med övernattning 

  Välkommen att  boka på info@asensby.com eller på 036-830 55 (receptionen är bemannad vardagar kl. 8-13) 

  Stämningsfull julmarknad i historisk miljö

  Nu är det äntligen dags för julmarknad igen! Strosa runt i byn och lyssna till hantverkarnas glada utrop, gästernas sorl och hästens bjällerklang. Uppe på Teklas loge sjuder glöggen varm bredvid risgrynsgröt och skinksmörgåsar och här kan också de allra minsta besökarna göra sitt eget julpyssel.