Bröllop på Åsens by

Att gifta sig är en stor händelse i livet och här i byn har lyckligt förälskade firat bröllopsfest i över 20 år. Här kan ni hitta en fantastisk plats för er vigselakt, arrangera bröllopsfesten på Teklas loge och inhysa långväga gäster i småländska röda stugor.

Vi har samlat allt som kan vara bra att veta i en nedladdningbar pdf och ni är självklart välkomna ut för att titta på lokalerna och omgivningen. Bestämmer ni er för att fira hos oss ses vi här på plats och går tillsammans igenom dagen och spikar de sista detaljerna.

 

bild på lokal för bröllop att hyra

Teklas loge

Teklas loge är en vacker festlokal öppen upp till nock och med plats för 100 sittande gäster. Logen är oisolerad men här finns två luftvärmepumpar som ger skön underhållsvärme och vi rekommenderar fester här från mitten av maj till slutet av augusti. Du hyr alltid logen från fredag till och med söndag.

Boende

Fyra av byns rödmålade stugor är omgjorda för gäster. Här finns totalt 26 bäddar (22 bäddar och 4 extrabäddar). Alla stugor har WiFi och eget kök, dusch och wc. Du kan boka ett hus, flera hus eller bara några få rum och vi har också plats för ett mindre antal husbilar.

Fotograf Ida Segersson och Emma Ivarsson

Boka

För att boka bröllop kontakta oss på 036-830 55 eller info@asensby.com

blåklocka blomma