Fest och konferens

Hos oss kan du hyra flera unika lokaler i en avkopplande och lantlig miljö. Vi hyr ut till både privatpersoner, företag och föreningar. Fråga oss, så hjälper vi dig att hitta rätt.

Det gamla svinhuset

Svinhuset rymmer runt 25 gäster och passar utmärkt till konferenser. Fika serveras i Åsens skafferi & servering. Du kan välja att hyra antingen hel- eller halvdag och då ingår projektor och wifi. Vill du så kan du göra tillval med frukt, fika och/eller lunch.
Från Svinhuset utgår också några kortare vandringsleder, som passar perfekt för att rensa tankarna mellan möten.

Festlogen

Teklas loge, som den också kallas, rymmer hundra personer och är vår största samlingslokal. Den ombonade logen är en lantligt härlig plats att ordna sommarkalas eller bröllop på. Vid fest kläs den i löv och blommor och fågelkvitter förgyller stämningen. För långväga gäster finns Åsens vandrarhem runt hörnet. Den som vill kan beställa festmat från Åsens skafferi & servering. Vår meny är alltid lokalproducerad och miljövänlig så långt som är möjligt för årstiden.

Åsens naturstationen

Åsens naturstation är vackert beläget vid sjön Ruppen och rekommenderas till den som söker en annorlunda och naturnära upplevelse. Huset är åttkantigt och uppfört i timmer. Byggnaden saknar el, men inomhus kan du värma dig runt en sprakande brasa i täljstenskaminen.

Vill du veta mer om lokalerna, få en prisuppgift eller boka, kan du kontakta oss på 036-830 55 eller info@asensby.com.