Jobba hos oss

Vill du jobba hos oss eller har en idé om samarbete? Då ska du höra av dig till vår verksamhetschef Anneli. Anneli når du på 036-38 71 42 eller anneli.persson@asensby.com.

Just nu söker vi en glad matlagare!

2022-03-03

Förra året ville allt fler smaka på det småländska kulturarvet och nu behöver vi fler flinka fingrar och serviceinriktade sinnen i köket som värnar lite extra om det äkta och småskaliga.

Om jobbet
På Åsens by kan besökarna uppleva hur livet i en småländsk by var runt sekelskiftet och vi som jobbar här gör allt vi kan för att den upplevelsen ska bli så äkta som den bara kan. Här kan gästerna bo, äta och njuta av den välbevarade och unika miljön. Vi tillagar (precis som förr) all vår mat från grunden, anpassar måltiderna efter säsong och använder främst egenproducerade råvaror från byn eller från lokala matproducenter. På menyn står hembakat fikabröd och enklare lunchrätter. Till förbokade sällskap, konferenser och bröllopsfester på Teklas loge erbjuder vi kompletta middagar och festbufféer.

Om rollen
Tjänsten innebär köksarbete som enklare matlagning och bakning men även disk, städ, uppackning av varor, servering och transportering då beredningsköket ligger i en del av byn och våra serveringsställen i andra delar. Du måste alltså ha fysiken att orka lyfta och bära och förmågan att kunna planera ditt arbete. Och även om tiden på Åsens har stått stilla kan det dagliga tempot vara högt.

Dina kvalifikationer
Om du har erfarenhet av restaurang, kafé, storkök eller bara har ett genuint matintresse, är duktigt i köket och har hög servicekänsla spelar inte oss så stor roll. Det viktiga är att du är ansvarsfull och strukturerad, vill gästens bästa, kan jobba självgående och har en positiv inställning – precis som oss andra. Du har körkort och tillgång till bil (närmsta busshållplats är Lekeryd 16 km bort).

Varaktighet
Deltid, 3–6 månader under sommarhalvåret. Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Lön
Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns genom Fremia.

Frågor om tjänsten
Kontakta verksamhetschef Anneli Persson på 036-38 71 42 eller anneli.persson@asensby.com.

Ansökan
Skicka din ansökan till verksamhetschef Anneli Persson på anneli.persson@asensby.com. Vi behandlar ansökningarna löpande.