Sånger från Duvemåla hage

– En hyllning till Björn och Benny

Efter slutsåld konsert förra sommaren kommer musikalartiserna  Jacob Andréas och Josefin Isaksson tillsammans med pianisten Mats Sköldberg tillbaka. Och den här gången för att bjuda på inte mindre än två konserter.

Välkommen att lyssna till när Jacob Andréas och Josefine Isaksson framför och berättar om Benny Anderssons och Björn Ulvaeus musikaliska verk. Tillsammans med Mats Sköldberg bjuds på sånger från Chess, Benny Anderssons Orkester, Hjälp Sökes och Kristina från Duvemåla.

Jacob och Josefine spelade tillsammans Karl-Oskar och Kristina vid ett flertal tillfällen då Duvemåla sattes upp på Göteborgsoperan 2013–2014. Tillsammans med Mats har de spelat för utsålda hus inte bara här i byn utan även på  Göteborgs Konserthus, Stora Teatern och Göteborgsoperans Skövdescen. Varmt välkommen på en stämningsfull konsert på Teklas loge.

Datum: 27-28 juli, en konsert per kväll.
Tid: Konserterna börjar kl. 17 och är uppdelade i två akter á 45-50 min med fika i pausen. Fika ingår och fri placering gäller.
Plats: Teklas loge, Åsens by
Pris: 495 kr, betalas med Swish  i förväg eller Swish/kort på plats

Boka biljett på 036-830 55 eller info@asensby.com (ange dag, namn, e-post, telefonnummer och ev. specialkost). Vill du att vi skickar dig ett presentkort tillkommer en kostnad på 55 kr, förbetalning krävs. 

Konsert med övernattning

Varför inte passa på att njuta av byn lite extra? Idag kan du bo i fyra av byns dryga tjugo hus och uppleva livet i en småländsk by runt sekelskiftet, med småskaligt jordbruk och djur av gammalsvenska lantraser betandes runt husknuten under sommarhalvåret.