Vill du sommarjobba i en idyllisk miljö och tillsammans med ett härligt gäng så har vi jobbet för dig!

Nu söker vi personal inför vår- och sommarsäsongen då många glada besökare kommer till oss för att bo på vårt vandrarhem, fika och äta i Åsens Skafferi, åka hästskjuts och strosa runt i byn och det så typiska småländska landskapet. Vi behöver främst förstärkning inom servering och städ men även andra uppgifter kan bli aktuella.

Du ska ha ett trevligt sätt, gilla att ge service och vara flexibel. Du får introduktion och handledning när du börjat hos oss men måste också kunna ta egna initiativ och vara självgående. De flesta av våra gäster kommer från Sverige men många också från övriga delar av Europa så du behöver kunna prata både svenska och engelska, kan du dessutom tyska är det ett plus i kanten. Du behöver kunna ta dig hit på egen hand då det inte finns möjlighet till kollektivtrafik.

Arbetsuppgifterna kan variera och under högsäsongen är tempot ofta högt men tillsammans är vi ett starkt team som jobbar mot samma mål; glada och nöjda besökare.

Anställningsvillkor
Arbetstider: dagtid alla dagar i veckan.
Särskild visstidsanställning med timlön.
Kollektivavtal finns.

Frågor
För frågor kontakta verksamhetschef Anneli Persson på 036-387142 eller anneli.persson@asensby.com

Ansökan
Skicka din ansökan info@asensby.com. Vi behandlar ansökningarna löpande.

Om Åsens by

Åsens by består av tre gårdar som presenteras en by så som det såg ut på den småländska landsbygden vid sekelskiftet runt år 1900. Platsen är sedan år 2000 skyddad som kulturreservat för att bevara byn och berätta historien om människorna som levde och arbetade här.

Fyra av byns hus fungerar idag som vandrahem och här finns också konferenslokal, servering, festloge, museum och vandringsleder. Under året arrangeras aktiviteter som julmarknad, hästskjuts, midsommarfirande, slåtterdag, hantverkskurser och under sommarhalvåret betar djur av utrotningshotade svenska lantraser runtom i byns kuperade hagar.