Har du svårt att veta vad du ska ge bort i julklapp eller vill du fylla ditt hem med handgjord inredning i återvunnet garn?

Under dagen får du lära dig olika knyttekniker och mönster för att kunna skapa egen hållbar inredning. Vi knyter i återvunnet material som köps på plats beroende på vad du vill knyta. Självklart får du ta med dina alster hem.

När: Lördag 18 november kl. 10-15

Vad kan du förvänta dig?

  • En inblick i vad makramé är och vad det används till
  • Ny kunskap
  • Enkla eller mer avancerade knyttekniker

Kostnad: 575 kr inkl. fika och lunch (material tillkommer, från 80 kr)

Ledare
Kursledare är Agnes Nordström, även kallad Trasselknutar, en 31 årig kvinna med ursprung i Nässjö, Småland. 

”Jag började knyta makramé hösten 2021 som en rehabilitering efter jag fått diagnosen MS. Makramé hjälpte mig att få motoriken i fingrarna tillbaka och att lära mig något nytt var motiverande att vilja bli frisk snabbt! Den responsen jag fick av mitt knytande var fantastisk och det fick mig att vilja utvecklas ännu mer. Nu äntligen känner jag mig så pass säker så att jag kan hålla i kurser, jag vill sprida vidare kunskapen och glädjen i att knyta. Du kommer inte ångra att du börjar, men det kommer bli svårt att sluta när du väl har börjat. Hoppas vi ses!”/Agnes 

Frågor?
Kring kursens innehåll och upplägg, kontakta Agnes på 073-503 74 73 eller agnes.nordstrom@outlook.com

Anmäl dig
Anmäl dig på info@asensby.com eller 036-830 55. Ange namn, telefonnummer, e-post och ev. specialkost. Betalning sker på plats.
Workshopen är fullbokad men kontakta oss om du vill att vi skriver upp dig på reservlistan. Vid högt intresse försöker vi arrangera ett tillfälle till och då har du som anmält intresse första tjing! 

 

Boka boende

För dig som vill stanna övernatt finns det möjlighet att boka rum på vandrarhemmet. Du bokar och betalar  själv ditt boende.