Jobba hos oss!

2021-01-30 | Nyheter

Verksamhetsutvecklare inom kulturturism

På kulturreservatet Åsens by har vi under några år arbetat aktivt med att utveckla vår verksamhet inom kulturturism. Nu vill vi ta nästa steg i vår utveckling och behöver komplettera arbetslaget med ny kompetens och erfarenhet.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill utveckla, sälja och leverera nya upplevelseprodukter för att stärka vår position som attraktivt besöksmål för upplevelser kring mat, kultur och natur. Vi vill att du ska vara den som leder och kvalitetssäkrar detta arbete. Du är affärsinriktad, drivande och kreativ, med förmågan att arbeta både strategiskt och operativt i vår verksamhet.  Vi tror att du har erfarenhet från upplevelseverksamhet, evenemang, hotell eller liknande verksamheter, att du har en entreprenörs själ och förmågan att se nya vägar framåt. Du blir också en viktig kugge i vårt pedagogiska uppdrag som kulturreservat. Laganda och samarbete är viktigt för oss. Tillsammans är vi alla beredda att göra det där lilla extra för att nå våra mål. Är Du den person vi söker?

Formell kompetens

  • Eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot turism/besöksnäring, eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift. Om du dessutom har språkkunskaper i tyska ser vi det som positivt
  • Mycket goda datakunskaper, och då speciellt kring hantering av hemsida och sociala medier
  • B-körkort

 

Vi ser gärna att du:

  • har intresse för småländskt kulturarv med allt vad det kan innebära. Mat, traditioner och hantverk är några exempel vi särskilt vill lyfta fram i sammanhanget
  • har erfarenhet från försäljning/marknadsföring, produkt- och verksamhetsutveckling
  • har ett kontaktnät med andra aktörer inom besöksnäring
  • har erfarenhet av att jobba inom offentlig styrd organisation.

Anställningsvillkor
Deltid 75%
För närvarande är tjänstens omfattning 75 %. Om du är rätt person ger vi dig möjligheter att utvecklas och växa i uppdraget och då inom ramen för en heltidsanställning.

Tillträdesdag enligt överenskommelse

Lön
Lön enligt överenskommelse
Fast månadslön
Kollektivavtal genom Fremia

Upplysningar om tjänsten
Anneli Persson, verksamhetschef
036-387142, anneli.persson@asensby.com

Irene Oskarsson, stiftelseordförande
070-5744454 irene.oskarsson@aneby.se

Sista dag för ansökan 15 februari

Skicka din ansökan på e-post till: anneli.persson@asensby.com

Åsens by är ett av Sveriges mest besökta kulturreservat, beläget ca 3 mil öster om Jönköping. Här kliver besökaren in i en unik bymiljö och ett fantastiskt vackert landskap som ger en god bild av hur det såg ut i Småland runt sekelskiftet 18-1900. Utöver vandrarhem, servering och olika programverksamheter driver vi jordbruk på gammalt vis och i landskapet betar våra djur som också levererar en del av våra råvaror till serveringen, till exempel kött. Åsens by har ca 40 000 besökare årligen, från såväl närområdet som övriga Sverige. Våra utländska besökare kommer främst från Tyskland och Danmark, och efterfrågar unika småländska upplevelser.
Kulturreservatet Åsens by drivs i stiftelseform och har en nära samverkan med Aneby kommun och Länsstyrelsen i Jönköpings län.