Under den här kursen får du lära dig enklare knutar och tekniker så att du kan skapa en egen ampel. Du kan kopiera den ampel som är skapad för kursen eller göra en helt egen design med hjälp av knutarna du har lärt dig. Garn till en ampel ingår men vill du knyta in pärlor för att få lite med karaktär i din ampel kan du köpa till detta på plats eller ta med egna (tänk på att hålet i pärlorna måste vara minst 5 mm i diameter).

När: Söndag 10 mars kl. 10-13

I kursen ingår

  • Garn till en ampel
  • Fika

Kostnad: 495 kr (max 7 deltagare)

Ledare
Kursledare är Agnes Nordström som driver Trasselknutar

”Jag började knyta makramé hösten 2021 som en rehabilitering efter jag fått diagnosen MS. Makramé hjälpte mig att få motoriken i fingrarna tillbaka och att lära mig något nytt var motiverande att vilja bli frisk snabbt! Den responsen jag fick av mitt knytande var fantastisk och det fick mig att vilja utvecklas ännu mer. Nu äntligen känner jag mig så pass säker så att jag kan hålla i kurser, jag vill sprida vidare kunskapen och glädjen i att knyta. Du kommer inte ångra att du börjar, men det kommer bli svårt att sluta när du väl har börjat. Hoppas vi ses!”/Agnes

Frågor?
Kring kursens innehåll och upplägg, kontakta Agnes på 073-503 74 73 eller agnes.nordstrom@outlook.com

Anmäl dig
Anmäl dig på info@asensby.com eller 036-830 55. Ange namn, telefonnummer, e-post och ev. specialkost. Betalning sker på plats.

Boka boende

För dig som vill stanna övernatt finns det möjlighet att boka rum på vandrarhemmet. Du bokar och betalar  själv ditt boende.